Page 1Rectangle 52 Przejdź do treści

Jedno danie

48 treści

Czytaj
Sosy do wędlin
’66
Numer 1/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pieróg z rybą (syberyjski)
’66
Numer 2/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Luksusowa polędwica
’66
Numer 3/1966
Strona 15
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie dla dzieci, jedno danie dla dorosłych
’66
Numer 4/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Dwa - na młodzieżową potańcówkę
’66
Numer 5/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Selery panierowane
’66
Numer 6/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ryba po grecku
’66
Numer 7/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie z wieprzowiny
’66
Numer 8/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ciastka domowe
’66
Numer 9/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie piętrowe z pietruszką
’66
Numer 10/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Inne placki (z ziemniaków)
’66
Numer 11/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie z baraniny
’66
Numer 12/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Świąteczne mazurki
’66
Numer 13/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pascha
’66
Numer 14/1966
Strona 25
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Wątróbka a la szaszłyk
’66
Numer 17/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Mięso  jarzynach
’66
Numer 18/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pyzy (razy dwa)
’66
Numer 19/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Twarożki
’66
Numer 20/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Fasola po serbsku
’66
Numer 21/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Włoska pizza
’66
Numer 22/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Zapiekanka węgierska
’66
Numer 23/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Sałatka szwajcarska
’66
Numer 24/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Błyskawiczna ciepła przystawka
’66
Numer 25/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Kolacja "we dwoje"
’66
Numer 26/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Bitki w sosie pieczarkowym
’66
Numer 27/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ciapli khebab
’66
Numer 28/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Zielona zupa i jajecznica pomidorowa
’66
Numer 29/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Węgierski bakot zoldbab
’66
Numer 30/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Dalmatyńskie brodeto
’66
Numer 31/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Potrawa nicejska (jarska)
’66
Numer 32/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jajecznice wakacyjne i coś dla dzieci
’66
Numer 33/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Sos a la kabul
’66
Numer 34/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Risotto (uwaga łysiejący!)
’66
Numer 35/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Parówki pieczone
’66
Numer 36/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Grzyby duszone (po litewsku)
’66
Numer 37/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Dwa omlety
’66
Numer 38/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
3 razy pomidory
’66
Numer 39/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ogórki nadziewane
’66
Numer 40/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Parówki z Australii
’66
Numer 41/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Halibut w sosie chrzanowym
’66
Numer 42/1966
Strona 16
Archiwum / Jedno danie