NumeryTreściAutorzyRubrykiKolekcjeUlubione Treści z Archiwum 14 treści Czytaj’79Papryka (z kuchni bułgarskiej)Marek WladikowArchiwum / RóżnościCzytaj’79Paprykarz z kurczakaJan KalkowskiArchiwum / Jedno danie Czytaj’78Raport z piekłaLeszek MazanArchiwum / ArtykułCzytaj’76Papryka duszonaJan KalkowskiArchiwum / Jedno danie Czytaj’75PaprykarzJan KalkowskiArchiwum / Jedno danie Czytaj’72Jedno danie - papryka z bryndząJan KalkowskiArchiwum / Jedno danie Czytaj’71Papryka zainteresowałaEmil ChroboczekArchiwum / Listy do i od redakcjiCzytaj’71Wiosna! Trzeba pomyśleć o ogródkachArchiwum / RóżnościCzytaj’71Witaminowy spichlerzJan KalkowskiArchiwum / ArtykułCzytaj’65Jedno danie wycieczkoweJan KalkowskiArchiwum / Jedno danie Czytaj’65Karmazyn z paprykąJan KalkowskiArchiwum / Jedno danie Czytaj’64Papryka faszerowanaJan KalkowskiArchiwum / Jedno danie Czytaj’63Kuchnia polska. Redaguje Maria IwaszkiewiczMaria IwaszkiewiczArchiwum / Kuchnia PolskaCzytaj’62Papryka na łatwoJan KalkowskiArchiwum / Jedno danie