Page 18FCEBD2B-4FEB-41E0-A69A-B0D02E5410AERectangle 52 Przejdź do treści

Czytanie owocuje!

W letnim „Przekroju” nadzieja i ciekawość, szczęśliwe trafy i wielkie odkrycia. Ukraińska literatura i sztuka, a także antywojenny Bertrand Russell pod rękę z Josephem Hellerem. Uważne słuchanie i świadome śnienie. Dzikie pływanie i zbieranie jagód. Dbanie o rozwój, zdrowie i dobrostan. Prasłowianie, Aborygeni i uciekające ze Słońca fotony.

Kup letni „Przekrój”

Aż 220 stron do czytania przez trzy miesiące. „Przekrój” w nowym formacie jest wygodniejszy do przeglądania i idealnie mieści się w skrzynce pocztowej. Zamów i ciesz się lekturą – tylko tutaj z bezpłatną przesyłką. Sprawdź!

Treści z Archiwum

53 treści

Czytaj
Gwiazdki z rondelka
’88
Gwiazdki z rondelka
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ryż z jabłakmi
’88
Ryż z jabłakmi
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jajka chimay
’88
Jajka chimay
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Boscaiola i ciriole
’88
Boscaiola i ciriole
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Bułeczki z farszem
’88
Bułeczki z farszem
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Kurczęta niskokaloryczne
’88
Kurczęta niskokaloryczne
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ziemniaki pieczone z boczkiem
’88
Ziemniaki pieczone z boczkiem
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Sałatka z kryla
’88
Sałatka z kryla
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Z kuchni Ormiańskiej
’88
Z kuchni Ormiańskiej
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Wołowina z Semarangu na Jawie
’88
Wołowina z Semarangu na Jawie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Kurczę w potrawce
’88
Kurczę w potrawce
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Warzywne
’88
Warzywne
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
O śledziu
’88
O śledziu
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Mazurki
’88
Mazurki
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Leniwe
’88
Leniwe
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’88
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Fałszwy schabowy
’88
Fałszwy schabowy
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’88
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’88
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’88
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’88
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Wiosenny obiad
’88
Wiosenny obiad
Joanna Kalkowska
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Dlaczego jedno danie z bykiem?
’88
Dlaczego jedno danie z bykiem?
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Desery
’88
Desery
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Żeberka wieprzowe
’88
Żeberka wieprzowe
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’88
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Kari prawdziwie po hindusku
’88
Kari prawdziwie po hindusku
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Madrasi wathu kari (kaczka po madrasku)
’88
Madrasi wathu kari (kaczka po madrasku)
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Potrawa na chiński sposób
’88
Potrawa na chiński sposób
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Sprawozdawcze
’88
Sprawozdawcze
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’88
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Sztuka mięsa po flamandzku
’88
Sztuka mięsa po flamandzku
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’88
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’88
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Z kuchni żydowskiej
’88
Z kuchni żydowskiej
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Gazpacho
’88
Gazpacho
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Cukinia dwa razy
’88
Cukinia dwa razy
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’88
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’88
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Śledzie świeże
’88
Śledzie świeże
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie