Page 18FCEBD2B-4FEB-41E0-A69A-B0D02E5410AERectangle 52 Przejdź do treści

Czytanie owocuje!

W letnim „Przekroju” nadzieja i ciekawość, szczęśliwe trafy i wielkie odkrycia. Ukraińska literatura i sztuka, a także antywojenny Bertrand Russell pod rękę z Josephem Hellerem. Uważne słuchanie i świadome śnienie. Dzikie pływanie i zbieranie jagód. Dbanie o rozwój, zdrowie i dobrostan. Prasłowianie, Aborygeni i uciekające ze Słońca fotony.

Kup letni „Przekrój”

Aż 220 stron do czytania przez trzy miesiące. „Przekrój” w nowym formacie jest wygodniejszy do przeglądania i idealnie mieści się w skrzynce pocztowej. Zamów i ciesz się lekturą – tylko tutaj z bezpłatną przesyłką. Sprawdź!

Treści z Archiwum

50 treści

Czytaj
Czekolada (!?)
’83
Czekolada (!?)
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Na karnawałowy wieczór
’83
Na karnawałowy wieczór
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’83
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pizza
’83
Pizza
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
O kanapkach
’83
O kanapkach
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Odkrycie na deser
’83
Odkrycie na deser
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Z kuchni algierskiej
’83
Z kuchni algierskiej
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
O cocktailach
’83
O cocktailach
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pasticio
’83
Pasticio
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Zapiekanka wołowo-ziemniaczana
’83
Zapiekanka wołowo-ziemniaczana
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Wieprzowa zapiekanka z warzywami
’83
Wieprzowa zapiekanka z warzywami
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Czernina bez krwi i kaczki
’83
Czernina bez krwi i kaczki
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Winniczki
’83
Winniczki
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’83
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’83
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Kurczak pieczony z ziemniakami
’83
Kurczak pieczony z ziemniakami
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’83
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’83
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie Jan Kalkowski
’83
Jedno danie Jan Kalkowski
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Placek z truskawki
’83
Placek z truskawki
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Kalafiory
’83
Kalafiory
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Parówkowa w sosie pomidorowym
’83
Parówkowa w sosie pomidorowym
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pierogowe różności
’83
Pierogowe różności
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Lody
’83
Lody
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Leksykon Halbańskiego
’83
Leksykon Halbańskiego
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pomidory faszerowane serem
’83
Pomidory faszerowane serem
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Nigeryjskie moi-moi
’83
Nigeryjskie moi-moi
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Cukinia parę razy
’83
Cukinia parę razy
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Lody podawane na gorąco
’83
Lody podawane na gorąco
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’83
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie