Page 18FCEBD2B-4FEB-41E0-A69A-B0D02E5410AERectangle 52 Przejdź do treści

Czytanie owocuje!

W letnim „Przekroju” nadzieja i ciekawość, szczęśliwe trafy i wielkie odkrycia. Ukraińska literatura i sztuka, a także antywojenny Bertrand Russell pod rękę z Josephem Hellerem. Uważne słuchanie i świadome śnienie. Dzikie pływanie i zbieranie jagód. Dbanie o rozwój, zdrowie i dobrostan. Prasłowianie, Aborygeni i uciekające ze Słońca fotony.

Kup letni „Przekrój”

Aż 220 stron do czytania przez trzy miesiące. „Przekrój” w nowym formacie jest wygodniejszy do przeglądania i idealnie mieści się w skrzynce pocztowej. Zamów i ciesz się lekturą – tylko tutaj z bezpłatną przesyłką. Sprawdź!

Treści z Archiwum

48 treści

Czytaj
Kołduny litewskie
’70
Kołduny litewskie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Zrazy
’70
Zrazy
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jajecznica a la móżdżek
’70
Jajecznica a la móżdżek
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Sztuka mięsa na sznurku
’70
Sztuka mięsa na sznurku
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Z mrożonej zielonej fasolki
’70
Z mrożonej zielonej fasolki
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Risotto z drobiu
’70
Risotto z drobiu
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Z góralskiej kuchni
’70
Z góralskiej kuchni
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Bliny
’70
Bliny
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pięciominutowe (danie)
’70
Pięciominutowe (danie)
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Szaszłyki z wątróbek
’70
Szaszłyki z wątróbek
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ryż po włosku
’70
Ryż po włosku
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Żurek
’70
Żurek
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jajka zapiekane
’70
Jajka zapiekane
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Miseczki z mortadeli
’70
Miseczki z mortadeli
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Twarożki
’70
Twarożki
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Dorsz w śmietanie
’70
Dorsz w śmietanie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Gulasz jardiniere
’70
Gulasz jardiniere
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie
’70
Jedno danie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Wieprzowina lub ryba po chińsku
’70
Wieprzowina lub ryba po chińsku
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Klapka
’70
Klapka
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Mięso w marynacie
’70
Mięso w marynacie
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Grzanki i wereszczaka
’70
Grzanki i wereszczaka
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Z Belgradu
’70
Z Belgradu
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Grzyby
’70
Grzyby
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
2 x kalafior
’70
2 x kalafior
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Aksamitna z młodych warzyw
’70
Aksamitna z młodych warzyw
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Polędwica po marynarsku
’70
Polędwica po marynarsku
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Kebab
’70
Kebab
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Chłodnik i paluszki
’70
Chłodnik i paluszki
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Z włoskiej kuchni
’70
Z włoskiej kuchni
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Gaspacho
’70
Gaspacho
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Na pożegnanie wakacji
’70
Na pożegnanie wakacji
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Łatwa babka z jabłkami
’70
Łatwa babka z jabłkami
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Wątróbka po wenecku
’70
Wątróbka po wenecku
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Hailbut
’70
Hailbut
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Strudel z jabłkami
’70
Strudel z jabłkami
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Spaghetti alla carbonara
’70
Spaghetti alla carbonara
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Makrele
’70
Makrele
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Szaszłyki z baraniny
’70
Szaszłyki z baraniny
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Zapiekanka z jaj
’70
Zapiekanka z jaj
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie