Page 18FCEBD2B-4FEB-41E0-A69A-B0D02E5410AERectangle 52 Przejdź do treści

Czytanie owocuje!

W letnim „Przekroju” nadzieja i ciekawość, szczęśliwe trafy i wielkie odkrycia. Ukraińska literatura i sztuka, a także antywojenny Bertrand Russell pod rękę z Josephem Hellerem. Uważne słuchanie i świadome śnienie. Dzikie pływanie i zbieranie jagód. Dbanie o rozwój, zdrowie i dobrostan. Prasłowianie, Aborygeni i uciekające ze Słońca fotony.

Kup letni „Przekrój”

Aż 220 stron do czytania przez trzy miesiące. „Przekrój” w nowym formacie jest wygodniejszy do przeglądania i idealnie mieści się w skrzynce pocztowej. Zamów i ciesz się lekturą – tylko tutaj z bezpłatną przesyłką. Sprawdź!

Treści z Archiwum

48 treści

Czytaj
Sosy do wędlin
’66
Sosy do wędlin
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pieróg z rybą (syberyjski)
’66
Pieróg z rybą (syberyjski)
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Luksusowa polędwica
’66
Luksusowa polędwica
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie dla dzieci, jedno danie dla dorosłych
’66
Jedno danie dla dzieci, jedno danie dla dorosłych
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Dwa - na młodzieżową potańcówkę
’66
Dwa - na młodzieżową potańcówkę
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Selery panierowane
’66
Selery panierowane
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ryba po grecku
’66
Ryba po grecku
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie z wieprzowiny
’66
Jedno danie z wieprzowiny
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ciastka domowe
’66
Ciastka domowe
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie piętrowe z pietruszką
’66
Jedno danie piętrowe z pietruszką
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Inne placki (z ziemniaków)
’66
Inne placki (z ziemniaków)
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jedno danie z baraniny
’66
Jedno danie z baraniny
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Świąteczne mazurki
’66
Świąteczne mazurki
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pascha
’66
Pascha
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Wątróbka a la szaszłyk
’66
Wątróbka a la szaszłyk
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Mięso  jarzynach
’66
Mięso jarzynach
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Pyzy (razy dwa)
’66
Pyzy (razy dwa)
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Twarożki
’66
Twarożki
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Fasola po serbsku
’66
Fasola po serbsku
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Włoska pizza
’66
Włoska pizza
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Zapiekanka węgierska
’66
Zapiekanka węgierska
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Sałatka szwajcarska
’66
Sałatka szwajcarska
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Błyskawiczna ciepła przystawka
’66
Błyskawiczna ciepła przystawka
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Kolacja "we dwoje"
’66
Kolacja "we dwoje"
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Bitki w sosie pieczarkowym
’66
Bitki w sosie pieczarkowym
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ciapli khebab
’66
Ciapli khebab
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Zielona zupa i jajecznica pomidorowa
’66
Zielona zupa i jajecznica pomidorowa
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Węgierski bakot zoldbab
’66
Węgierski bakot zoldbab
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Dalmatyńskie brodeto
’66
Dalmatyńskie brodeto
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Potrawa nicejska (jarska)
’66
Potrawa nicejska (jarska)
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Jajecznice wakacyjne i coś dla dzieci
’66
Jajecznice wakacyjne i coś dla dzieci
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Sos a la kabul
’66
Sos a la kabul
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Risotto (uwaga łysiejący!)
’66
Risotto (uwaga łysiejący!)
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Parówki pieczone
’66
Parówki pieczone
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Grzyby duszone (po litewsku)
’66
Grzyby duszone (po litewsku)
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Dwa omlety
’66
Dwa omlety
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
3 razy pomidory
’66
3 razy pomidory
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Ogórki nadziewane
’66
Ogórki nadziewane
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Parówki z Australii
’66
Parówki z Australii
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie
Czytaj
Halibut w sosie chrzanowym
’66
Halibut w sosie chrzanowym
Jan Kalkowski
Archiwum / Jedno danie