Page 18FCEBD2B-4FEB-41E0-A69A-B0D02E5410AERectangle 52 Przejdź do treści

„Przekrój” na totalne lato!

Takiego numeru jeszcze nie było! Badamy gwiazdy i zaglądamy do ludzkiego mózgu. Psychologów pytamy o młodzież, a filozofów o to, jak żyć dobrze. Przyglądamy się naszym strachom, sprawdzamy, kiedy nauka jest przyjemna, piszemy o chodzeniu (boso, tyłem i bez celu) i o nadziei, że będzie lepiej. Nowy letni „Przekrój” już na Ciebie czeka – czytaj dla przyjemności!

Kup numer letni

Przekrój
Przepis na jajecznicę podaje Adam Macedoński (robisz na własną odpowiedzialność).
2017-03-20 00:00:00
dieta cud
Jajecznica na kożuchach

Roztopić tłuszcz na patelni (może być margaryna lub oliwa). Rzucić na to kożuchy z mleka. Chwilę poczekać. Rozbić na to jajka. Posolić. Pomieszać. Zdjąć patelnię z ognia. Chwilę poczekać (można w tym czasie ukroić grubą kromkę chleba). Zjeść (wprost z patelni) tę doskonałą jajecznicę pomysłu Macedońskiego. Chwilę poczekać. Oblizać się. Chwilę poczekać. Popatrzeć do kredensu. Gdy znajdą się dwa jaja i kożuch na mleku – chwilę poczekać – i zrobić następną porcję.

Smacznego! Życzy:

Adam Macedoński

Zamów prenumeratę cyfrową

Z ostatniej chwili!

U nas masz trzy bezpłatne artykuły do przeczytania w tym miesiącu. To pierwszy z nich. Może jednak już teraz warto zastanowić się nad naszą niedrogą prenumeratą cyfrową, by mieć pewność, że żaden limit Cię nie zaskoczy?

Data publikacji:

okładka
Dowiedz się więcej

Prenumerata
Każdy numer ciekawszy od poprzedniego

Zamów już teraz!

okładka
Dowiedz się więcej

Prenumerata
Każdy numer ciekawszy od poprzedniego

Zamów już teraz!