Roztopić tłuszcz na patelni (może być margaryna lub oliwa). Rzucić na to kożuchy z mleka. Chwilę poczekać. Rozbić na to jajka. Posolić. Pomieszać. Zdjąć patelnię z ognia. Chwilę poczekać (można w tym czasie ukroić grubą kromkę chleba). Zjeść (wprost z patelni) tę doskonałą jajecznicę pomysłu Macedońskiego. Chwilę poczekać. Oblizać się. Chwilę poczekać. Popatrzeć do kredensu. Gdy znajdą się dwa jaja i kożuch na mleku – chwilę poczekać – i zrobić następną porcję.
Smacznego! Życzy:
Adam Macedoński
Z ostatniej chwili!
U nas masz trzy bezpłatne artykuły do przeczytania w tym miesiącu. To pierwszy z nich. Może jednak już teraz warto zastanowić się nad naszą niedrogą prenumeratą cyfrową, by mieć pewność, że żaden limit Cię nie zaskoczy?
Data publikacji:

Prenumerata
Każdy numer ciekawszy od poprzedniego
Zamów już teraz!

Prenumerata
Każdy numer ciekawszy od poprzedniego
Zamów już teraz!