Page 18FCEBD2B-4FEB-41E0-A69A-B0D02E5410AERectangle 52 Przejdź do treści

O wiośnie mamy zielone pojęcie!

Kiedy wszystko się dopiero rodzi i rozwija, wiosenny „Przekrój” nadlatuje w pełnym rozkwicie! W najnowszym wydaniu piszemy z rozwagą o równowadze, z odwagą o strachu, z uwagą o bałtyckich krajach, z miłością o wróblach i z zachwytem o zieleni i porankach. Zachęcamy do czytania!

Kup wiosenny „Przekrój”!

188 stron do czytania przez trzy miesiące. „Przekrój” w nowym formacie jest wygodniejszy do przeglądania i idealnie mieści się w skrzynce pocztowej. Zamów i ciesz się lekturą – tylko tutaj w niższej cenie. Sprawdź!

Przekrój
Przepis na jajecznicę podaje Adam Macedoński (robisz na własną odpowiedzialność).
2017-03-20 00:00:00
dieta cud
Jajecznica na kożuchach

Roztopić tłuszcz na patelni (może być margaryna lub oliwa). Rzucić na to kożuchy z mleka. Chwilę poczekać. Rozbić na to jajka. Posolić. Pomieszać. Zdjąć patelnię z ognia. Chwilę poczekać (można w tym czasie ukroić grubą kromkę chleba). Zjeść (wprost z patelni) tę doskonałą jajecznicę pomysłu Macedońskiego. Chwilę poczekać. Oblizać się. Chwilę poczekać. Popatrzeć do kredensu. Gdy znajdą się dwa jaja i kożuch na mleku – chwilę poczekać – i zrobić następną porcję.

Smacznego! Życzy:

Adam Macedoński

Zamów prenumeratę cyfrową

Z ostatniej chwili!

U nas masz trzy bezpłatne artykuły do przeczytania w tym miesiącu. To pierwszy z nich. Może jednak już teraz warto zastanowić się nad naszą niedrogą prenumeratą cyfrową, by mieć pewność, że żaden limit Cię nie zaskoczy?

Data publikacji:

okładka
Dowiedz się więcej

Prenumerata
Każdy numer ciekawszy od poprzedniego

Zamów już teraz!

okładka
Dowiedz się więcej

Prenumerata
Każdy numer ciekawszy od poprzedniego

Zamów już teraz!